Fuengirola, Costa del Sol

Las Piramides

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1152 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Las Piramides ligger rett ved Fuengirolas lange fine sandstrand – det eneste som skiller mellom hotellet og stranden er strandpromedaden og veien. På hotellområdet finnes det to basseng hvorav det ene har tak. Bassengene omgis av en solterrasse med solstoler og parasoller. Hotellet har to restauranter, hvorav en serverer buffé, samt flere barer og en café. En av barene ligger ved bassengkanten slik at man ikke behøver å gå langt fra solstolen for å slokke tørsten. Nede ved stranden er det mulighet for å teste et stort antall vannsporter, som vindsurfing, vannski og parasailing. Hotellet har også gangavstand til Fuengirolas sentrum.

Fuengirola er en av Costa del Sols mer populære feriedestinasjoner med en lang sandstrand, spennende badeland og en vakker zoologisk hage. Hver tirsdag kan man også besøke Fuengirolas lokale marked.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand til flyplassen
Malagas flyplass ligger 26km fra hotellet.

Overnatting
Her kan man bo i dobbeltrom eller suite. Alle rom har balkong med havutsikt, luftkondisjonering, telefon, TV og mulighet til å leie egen safe.

Mat og drikke
Hotellet har en bufférestaurant og en à la carte restaurant. I tillegg finnes det flere barer på området, inkludert en som ligger rett ved bassengkanten. Det er også gangavstand til restauranter i Fuengirola sentrum.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet kan tilby to badebasseng hvorav det ene har tak. I tillegg har gjester tilgang til et treningssneter hvis man vil holde seg i form under ferieoppholdet. Ved stranden tilbys vannsporter som vindsurfing, vannsklier og parasailing. Det er også gangavstand til lokale tennisbaner som man kan leie og golfbaner er tilgjengelig i løpet av en kort kjøretur. Rett overfor hotellet ligger det en butikk som leier ut sykler hvis man skulle ønske å utforske regionen på to hjul.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Badehåndklær
- Valutaveksling
- Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.

Vis hotell og strender på kartet