Benalmadena, Costa del Sol

Benalma Costa del Sol

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1036 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Palladium Hotel Costa del Sol ligger på Touremuelle-stranden i spanske Benalmadena. Dette familievennlige hotellet har et utendørsbasseng med vannrutsjebane og et separat barnebasseng omgitt av en stor solterrasse med solstoler og tilhørende parasoller. Voksne kan også benytte seg av boblebad. For de som ønsker å holde seg i aktivitet har hotellet treningssenter, aerobics og vannpolo. Barna kan være med i en engelskspråklig, internasjonal barneklubb. For hele familien finnes aktiviteter som minigolf og bordtennis. Hotellrestauranter serverer buffé og nede på stranden har hotellet sin egen bar.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger på Touremuelle-stranden.

Avstand til flyplassen

Hotellet ligger 19 km fra Malagas flyplass.

Overnatting

Her kan du bo i dobbeltrom med klimaanlegg, takvifte, satellitt-TV, hårføner, bad og balkong eller terrasse.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant som serverer buffé og en hyggelig strandbar som er åpen i sommermånedene. Det finnes også en lobbybar

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et utendørsbasseng med vannsklie og et separat barnebasseng. I tillegg kan man benytte seg av et innendørsbasseng som er åpent under vintermånedene (stengt 15. juni til 15. september). Aktiviteter som tilbys inkluderer vannpolo, minigolf, aerobics og bordtennis. Gjester over 16 år kan også trene på hotellets treningssenter.

For de minste har hotellet en egen engelskspråklig barneklubb som er åpen hver dag mellom 1. juni og 30. september og hver helg resten av året.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Valutaveksling

  • Bagasjeoppbevaring

  • Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.