Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Benalmadena, Costa del Sol

Holiday World Polynesia

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3235 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Det meget familieorienterte Hotel Holiday Polynesia har, som navnet antyder, et polynesisk tema. Ettersom det har hentet inspirasjon fra arkitekturen og omgivelsene i Bora Bora og Samoa, er det nesten som du blir fraktet fra Costa del Sol til en liten øy i Stillehavet.

Her finner du en stor vannpark med grotter, piratskip, vannrutsjebaner og vannlekeparker for de yngre. Ulikt mange andre hotell er ikke spa-avdelingen lukket for barn – de har nemlig sin helt egen avdeling til å slappe av i badstue og jacuzzi. Bruk av spa og innendørsbasseng mot avgift.

**Vennligst merk deg at vannparken er stengt mellom november og mai.*

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 900 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 20 km fra Malagas flyplass.

Overnatting
Du bor i suiter som rommer opptil fire personer. Samtlige har klimaanlegg, hårføner, telefon, tv, skrivebord og balkong eller terrasse. Her finner du også en kjøkkenkro med kjøleskap og mikrobølgeovn. Visse av suitene har havutsikt samt jacuzzi på balkongen eller terrassen.

Mat og drikke
Måltidene serveres i bufféform i hotellets hovedrestaurant Maeva. Retter som er tilpasset barn tilbys også. En polynesisk og asiatisk restaurant finnes også på området. Dessuten har hotellet en pianobar, bassengbar og en selvfølge med det polynesiske temaet, en Tiki bar.

Vennligst merk deg at restaurantene og barenes åpningstider kan variere ut fra sesong.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et stort bassengområde og solterrasse. Et kort stykke fra hotellet finnes vannparken Beach Club, med blant annet et piratskip og vannrutsjebaner. Gjester kan ta buss fra hotellet til parken.

Hotellets spa tilbyr mange ulike behandlinger, som tyrkisk bad, jacuzzi, innendørsbasseng og en frisør. Her finnes også et spesielt mini-spa kun for barn! Du finner også ett treningssenter for deg som vil være aktiv under ferien.

Hotellet har også tennis, minigolf, dykking, fotball, basket, dart, bordtennis, biljard, aktivitetsrom, aerobics, vannpolo, lekeplass og mulighet til å prøve å skyte med pil og bue.

Underholdningen innbærer filmvisning, minidisko og live show med forkjellige opptredener. Hotellet har en barneklubb som ordner morsomme aktiviteter for de minste.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Sykkelutleie
- Internett
- Parkering
- Suvenirbutikk
- Klimaanlegg
- Vaskemaskin
- Valutaveksling
- Room Service
- Frisør
- Håndklær (mot depositum)

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.