Benalmadena, Costa del Sol

Benalmadena Palace

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3364 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Benalmadena Palace er et populært firestjernershotell i Fuengirola. Hotellet har en vakker beliggenhet på en klippe med utsikt over byen. Her trives familier, par og golfere med bra hotellfasiliteter og utmerkede golfmuligheter. Hotellet har et fint bassengområde med både voksenbasseng og barnebasseng, og i hotellrestauranten finner du en variert buffé.

Benalmadena er en by som er populær blant familier og golfentusiaster. Her finnes en vakker havn og fine strender. På Benalmadena Palace bor dere 2,5 km fra Benalmadenas sentrum med alle restauranter og barer, samt matbutikker finner du bare 400 meter unna.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Her bor dere 200 meter fra nærmeste strand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Flyplassen ligger 18 km fra hotellet.

Overnatting

Her bor dere i leiligheter med ett eller to rom som alle har balkong, satellitt-TV, klimaanlegg, telefon, TV, kjøkkenkro og safe, i kjøkkenkroen finner du enkelt utstyr til matlaging og safe.

Mat og drikke

Det finnes en bufférestaurant som tilbyr variert mat og en separat buffe med barnevennlige retter. To ganger i uken er det temakvelder med enten spansk eller italiensk mat. Her finnes også en snack bar, et disko og et stort utvalg av restauranter og spisesteder på Benalmadena Marina Harbour.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På Benalmadena Palace finner du et herlig bassengområde med både voksenbasseng og barnebasseng, samt en solterrasse med solsenger og parasoller. Hotellet har også et innendørsbasseng. For barna finnes en barneklubb, og for voksne finnes en velværeavdeling med treningssenter, dampbadstue, badstue og jacuzzi.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett i alle fellesrom

  • Vaskeri

  • Parkering

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.