Lloret De Mar, Costa Brava

L'Azure

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 426 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
H.TOP Casino Royal er et noe slitt budsjetthotell, som tilbyr flott beliggenhet med gangavstand til stranden og har en sentral beliggenhet i hjertet av det populære feriestedet Lloret de Mar. Selv om det finnes fasiliteter til barn, så er dette hotellet populært blant ungdommer, da spesielt i høysesongen. I tillegg til det berømte utelivet finner du her restauranter, barer og butikker i nærområdet. Hotellet har et basseng, restaurant, bar, barneklubb og en lekeplass.

Med TOP Passport, så får du tilgang til alle fasiliteter på alle av H.TOP sine trestjernershotell. Om du bestiller er All Inklusive GOLD, så får du også tilgang til alle firestjernershotell i tillegg (med unntak av H.TOP Amaika). Du får også tilgang til TOP Free Bus som er går mellom alle hotellene mellom Lloret de Mar til Calella under høysesongen. Takket være TOP Mini Club, så finnes det en rekke underholdning for hele familien. Om du vil ta deg ut på egenhånd så får du også eksklusive rabatter på Barcelona excursions og Medieval Castle show.

Hvor langt til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 700 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 28 km fra Girona flyplass og 91 km fra Barcelona flyplass.

Overnatting
Hotellet har enklere rom med baderomsartikler, TV og telefon. Majoriteten av rommene har balkong. Krybber finnes ved forespørsel.

Mat og drikke
I hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag i bufféform. Rettene er lokale, spanske og internasjonale. Det finnes også en bar hvor du kan bestille snacks og drikke. Takket være den sentrale beliggenheten finnes flere restauranter og barer i området.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en terrasse med solsenger og et utendørsbasseng som har en grunnere del for barn. Ett underholdningsprogram finnes også med aktiviteter og show om kvelden. For barna finnes en lekeplass og miniklubb som ordner aktiviteter seks dager i uken. I området finnes et stort antall butikker, barer og klubber.

Øvrige fasiliteter
- Døgnåpen resepsjon
- Turistinformasjon
- Suvenirbutikk
- Safe

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.