Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Lloret De Mar, Costa Brava

Garbi Park

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 476 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
På Garbi Park bor du bare 350 meter fra stranden i den populære turistbyen Lloret de Mar. Hotellet tilbyr blant annet et utendørsbasseng, en solrik terrasse og et oppvarmet innendørsbasseng (åpent under våren og høsten). For barn så finnes en miniklubb på søsterhotellet Gran Garbi, som ligger bare 150 meter unna. Du kan besøke den nyåpnede vannparken Garbi Mar Water Park som ligger bare 400 meter fra hotellet, hvor du finner morsomme vannrutsjebaner for store og små.

**Alle gjester blir tilbudt gratis inngang til Garbi Mar Water Park. All Inclusive-konseptet gjelder også ikke på vannparken, men gjester kan kjøpe mat og drikke. Vannparken er åpen mellom 1/6 – 16/9.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand er 350 m fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Girona flyplass ligger kun 30 km fra hotellet og Barcelona flyplass ligger 92 km unna.

Overnatting
Hotellet tilbyr 248 rom som alle er utrustet med TV, telefon, klimaanlegg og balkong. Internett finnes også tilgjengelig mot en ekstra avgift.

Mat og drikke
På hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag i bufféform. Det finnes også en bar hvor du kan bestille drikke og snacks. I området finnes også en mengde ulike matsteder.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoll og solstoler, samt et utendørsbasseng. Under våren og høsten finne også et oppvarmet innendørsbasseng. Internett er tilgjengelig kostnadsfritt i alle fellesrom. Du finner også et spillerom med blant annet biljard og bordtennis. På søsterhotellet Gran Garbi, som ligger 150 meter unna, finnes en miniklubb for barn mellom 3 – 12 år. Denne er åpen mellom slutten av juni til midten av september. 400 meter unna finnes også en vannpark, Garbi Mar Water Park, med flere ulike vannrutsjebaner. Denne er åpen for gjester på Garbi Park, men vennligst merk at du har valgt All Inclusive som måltidsalternativ så gjelder dette ikke vannparken.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Parkering
- Internett
- Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.