Lloret De Mar, Costa Brava

Costa Encantada Aparthotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2104 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette store leilighetshotellet ligger sentralt i Lloret de Mar. Med mye aktivitet på hele området er Costa Encantada perfekt for hele familier. Hotellet har en klubb for barn og en klubb for tenåringer. Dessuten har man mulighet til å spille en masse ulik sport, deriblant tennis og basket. Vil man slappe av, kan man legge seg ved ett av bassengene, eller ta en spasertur gjennom det 3000 kvm store hotellområdet.

Lloret de Mar sine strender, restauranter og barer ligger bare en kort spasertur unna hotellet, om man vil utforske området rundt.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger bare 800 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 31 km fra flyplassen i Girona og 92 km fra Barcelonas flyplass.

Overnatting

Her bor du i leiligheter med ett eller to rom. Badene er utstyrt med badekar, dusj og hårføner, og i rommet vil du også finne en kjøkkenkro med komfyr, vannkoker og brødrister. Alle rom har klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse.

Mat og drikke

Hotellets buffé serverer en variert blanding av internasjonale retter, og om du blir småsulten mellom måltidene finnes en snackbar. Du vil også finne en discobar på hotellet som serverer drikke med eller uten alkohol.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et stort basseng utendørs, men også ett innendørsbasseng som er åpent i høst og vinter, samt en badstue. Om du vil holde deg aktiv i ferien finnes en tennisbane og et treningssenter. Det er også mulighet for å spille volleyball. Casino er tilgjengelig på hotellet.

For hotellets yngre gjester finnes en barneklubb, samt en klubb for tenåringer. Disse arrangerer morsomme aktiviteter dagen lang, og om kveldene finnes live underholdning passelig for alle aldrer.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Vaskeri

  • Supermarked

Lokal avgift for noen fasiliteter kan forekomme.