Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Barcelona, Barcelona

Expo Barcelona

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3373 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
På Expo Barcelona bor du sentralt, med bare noen minutter til den kjente Miròparken og togstasjonen Barcelona Sants. Du bor i rom med klimaanlegg og kan nyte en stor frokostbuffè som serveres daglig. Dessuten har hotellet et herlig utendørsbasseng på takterrassen og en bar på tiende etasje hvor du kan ta deg en drink med heftig utsikt over byen.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 6 km fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 13 km fra Barcelonas flyplass og 91 km fra Gironas flyplass.

Overnatting
Hotellet tilbyr 423 rom som alle har balkong og trådløst internett. Du kan velge mellom å bo i enkeltrom (14 kvm store), standardrom (25 kvm) eller superriorrom (27 kvm). Samtlige har også klimaanlegg, TV, hårføner, baderomsartikler og kjøleskap. I enkeltrommene finnes dusj, mens de andre romtypene har badekar. Rommene stelles syv dager i uken.

Mat og drikke
Hotellet serverer en variert frokostbuffè hver dag, hvor du kan velge mellom for eksempel hjemmebakt brød, røykelaks, quesedillas og ulik ost. Hotellet har også to barer hvor snacks, drikke og lettere retter serveres. En av barene ligger på tiende etasje og har utsikt over byen.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På hotellets solrike terrasse finnes parasoller og solsenger samt et utendørsbasseng (åpent 3 mai til 30 september). Bassenghåndklær inngår også.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinformasjon
- Valutautveksling
- Vaskeri
- Klimaanlegg
- Safe
- Room Service (11:00 – 01:00)
- Bassenghåndklær

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.