Guardamar Del Segura, Costa Blanca

Playas de Guardamar

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1186 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Her bor dere rett ved den vakre sandstranden Moncayou Beach på Costa Blanca-kysten. Hotellet har et fint bassengområde med utendørsbasseng og solterrasse. For barna finnes det her både barnebasseng og lekeplass. Hotellet har også et mindre treningssenter. Rommene på Playas de Guardamar er lyse og har luftkondisjonering. Hotellrestauranten serverer middelhavsinspirert mat som buffé. Om sommeren arrangerer hotellpersonalet underholdning.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 35 km fra flyplassen.

Overnatting
Her bor dere i lyse rom med luftkondisjonering, tv, telefon, safe og balkong/terrasse. Gjestene kan velge mellom å bo i tvillingrom, familierom eller suite med eget boblebad og et kjøleskap.

Mat og drikke
Her finnes en restaurant som serverer middelhavsinspirert buffé og en kafé som serverer drikke og snacks. Om sommermånedene er også bassengbaren åpen.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Her finnes et herlig bassengområde med voksenbasseng, barnebasseng og en romslig solterrasse. Herfra kan dere gå ned til stranden, slik at det er enkelt å veksle mellom strand og basseng i løpet av en dag. Hotellet har også et lite treningssenter og spa. Mellom 15. september og 31. mai holder hotellet sitt eget spa åpent, hvor gjestene kan benytte seg av innendørsbasseng og boblebad.

Om sommeren arrangerer hotellpersonalet underholdning for gjestene. For barna finnes det en lekeplass med sklie og husker.

Øvrige tjenester
- 24-timers resepsjon
- WIFI
- Heis
- Parkering

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.

Vis hotell og strender på kartet