Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Benidorm, Costa Blanca

Sol Pelicanos Ocas

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 10211 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Sol Pelicanos Ocas passer perfekt om man skal ha med familien på ferie i Benidorm. Her kan barna gå på oppdagelsesferd med familien Flint i hotellets eventyrland. Komplekset består av to søsterhotell, Sol Pelicanos og Sol Ocas. Her finner du et barnebasseng og to større basseng hvor man kan spille vannsport. Stranden er bare 300 meter unna, om man foretrekker å bade i havet. Man bor i lyse rom med moderne og romslige bad. Det er også vært å nevne at den populære engelske realityserien «Benidorm» spilles inn på dette hotellet.

**Vennligst merk deg at utdrikningslag eller lignende større ikke tillates på dette hotellet.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Det er 300 meter til nærmeste strand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 50 km fra flyplass i Alicante.

Overnatting

Man bor i et stilrent rom med store bad (med enten badekar eller dusj.) På rommet finnes klimaanlegg, balkong, satellitt-TV, Room-Service, safe, minikjøleskap, hårføner og baderomsartikler.

Mat og drikke

Her finnes det to bufférestauranter som serverer større måltider. På området finnes dessuten en snackbar som serverer lettere måltid og snacks som pizza, sandwicher, salater og hamburgere. Er men tørst finnes hotellets hovedbar, samt en bassengbar med en swim-up del.

All Inclusive på Sol Pelicanos Ocas

Om du velger å bo med All Inclusive så inngår frokost, lunsj og middag. Alle måltider blir servert som buffé i hovedrestauranten. Man kan spise varm og kald snacks fra snackbaren mellom 10:30-13:00, 15:00-18:00 og 22:00-23:00, samt bestille drikke fra alle hotellets barer. Drikketilbudet består av brus, juice, varm og kald drikke og lokalprodusert alkoholinnholdig drikke. Internasjonale alkoholvarer finnes tilgjengelig mot avgift. Is serveres på dagen, til både barn og voksne.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et barnebasseng og to store basseng. Ett av de større bassengene er et aktivitetsbasseng hvor et underholdningsteam arrangerer ulike aktiviteter og sport, som vannpolo, volleyball og vanngymnastikk. Det andre bassenget er laguneformet, og her finner du også tre jaccuzzi-bad. Det finnes er barnebasseng for yngre gjester, samt et eventyrland med Familien Flint-tema. Her kan bar ta del i ulik sport or aktiviteter.

Hotellets barneklubb, som er åpen under høysesongen, har ett underholdningsprogram hvor barna blir inndelt i aldersgruppene 5 – 7 år og 8 – 10 år. Aktivitetene og underholdningen er tilpasset de respektive aldersgruppene.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Valutaveksling

  • Internett

  • Bagasjeoppbevaring

  • TV-rom

  • ATM

  • Bibliotek

  • Butikker

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.