Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Benidorm, Costa Blanca

Primavera Loix Apartments ex Primavera Dos Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 517 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Dette hotellet er av enklere standard og passer perfekt til folk som er på utkikk etter en rimelig plass å bo på ferien. Til tross for en enklere standard får også hotellet gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Leilighetene ligger 1,5 km fra sentrum og gamlebyen i Benidorm.

Gjestene vil kunne finne et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker i nærheten, samt et flott utelivsområde med en mengde puber og nattklubber. Hotellet tilbyr også et bassengområde, med et barnebasseng.

*Vi gjør kunder oppmerksomme på at det vil ved ankomst kreves et refunderbart depositum på leiligheten.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Den nærmeste stranden ligger 700 meter fra hotellet.

Avstand fra flyplass
Flyplassen befinner seg 60 km unna hotellet.

Overnatting
Dette leilighetskomplekset har en rolig og avslappet atmosfære. Det består av totalt 70 leiligheter fordelt over 17 etasjer. Leilighetene har en møblert terrasse, fullt utstyrt bad, spisestue/stue med sovesofa for to personer, TV (motavgift), safe til leie og et soverom med to enkeltsenger. Leilighetene har også et kjøkken med elektrisk komfyr, en liten ovn, kjøleskap, kaffe/tekoker (ved forespørsel i resepsjonen) og diverse annet kjøkkenutstyr.

Mat og drikke
De fleste gjester foretrekker å utnytte seg av hotellets sentrale plassering og besøke nærliggende spisesteder, barer og kafeer. Om du ønsker kan du lage egen mat på hotellrommet, ettersom du vil finne enkelt kjøkkenutstyr på rommet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Komplekset tilbyr et utendørsbasseng for voksne med eget barneområde, og en solterrasse med solsenger og parasoller. Gjestene kan benytte seg av spillerommet med arkademaskiner og biljardbord (mot betaling). Den nærmeste golfbanen ligger 5 km unna.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Heis
- Valutaveksling
- Datamaskiner med internett
- Vaskeri
- Parkering (mot avgift)

Lokal avgift for noen fasiliteter kan forekomme.