Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Benidorm, Costa Blanca

Melia Benidorm

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 5992 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Melia Benidorm tilbyr moderne, komfortable og godt tilrettelagte rom i Rincon de Loix i Benidorm. Benidorms livlige sentrum ligger kun tre km unna. Dette nylig bygde hotellet er en del av hotellgruppen Sol Melia som er kjent for sin høye standard og utmerkede service. Dette hotellet er et populært valg for familier på ferie i Costa Blanca.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Stranden Levante ligger bare 900 meter unna.

Avstand fra flyplass
Flyplassen ligger 60 km fra hotellet.

Overnatting
Melia Benidorm Hotel består av 520 stilfulle rom fordelt over to moderne sammenhengende bygninger omgitt av store og vakre hager. Alle rommene har balkong eller terrasse, bad med dusj og WC, satellitt-TV, telefon, minibar og klimaanlegg. Enkelte av fasilitetene må betales for.
Du kan velge mellom følgende størrelser på rommet ditt:

Standard – 30 kvm
Junior – 35 kvm
Superior – 35 kvm
Luksus – 43 kvm

Mat og Drikke
På hotellområdet er det en bufférestaurant som serverer dagens hovedmåltider. Du finner også en italiensk restaurant, en kaffebar som serverer snacks, og en lobbybar. Første juledag og på nyttårsaften er et gallamåltid inkludert i romprisen.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet tilbyr to svømmebasseng i lagunestil, et oppvarmet innendørsbasseng og et barnebasseng. Gjestene kan velge fritt hvordan de vil tilbringe dagene sine – enten de ønsker avslappende dager ved svømmebassenget i lagunestil, holde seg i form i treningsstudioet eller skjemme seg bort i boblebadet og badstuen. Om sommeren kan barna ta del i spennende aktiviteter i barneklubben.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Terasse