Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Benidorm, Costa Blanca

Mediterraneo Benidorm Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2289 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Mediterraneo Benidorm Hotel ligger i et eksklusivt område i Benidorm, kjent som ’Ciudad Jardin av Sierra Nevada’ i Costa Blanca, bare 1 km fra den populære stranden Playa de Levante. Komplekset er på 12.000 kvadratmeter, hvorav nesten to tredeler har blitt dedikert til bassenger, terrasser og hager. Resultatet er en type hotell som praktisk talt er ikke-eksisterende i Benidorm med store åpne fritidsområder. Det er totalt 176 rom på hotellet, et stort svømmebasseng, plaskebasseng for barn, innendørs svømmebasseng, badstue, boblebad, trimrom og et eget område for barn med sklier, husker, spill og aktiviteter.

**Vennligst merk deg at gruppebestillinger (definert som bestillinger av fem rom eller flere) kun kan bestilles ved spesielle forespørsler og kan bli avvist. Hotellet godtar ikke bestillinger fra utdrikningslag, og hotellet har retten til å avvise større gruppebestillinger som utføres som flere mindre bestillinger. **

Avstand fra flyplassen

Dette 4-stjerners all-inclusive hotellet ligger 56 km fra flyplassen i Alicante.

Overnatting

Alle har terrasse / balkong bad / dusj WC TV telefon internett air condition minibar / kjøleskap hårføner sikker.

* Visse fasiliteter kan måtte betales for lokalt.

Mat og Drikke

Hotellet har en restaurant som kombinerer internasjonal mat og middelhavsmat, og det er også en variert vinliste og en kafé / bar.

Hotellet har et All Inclusive alternativ som inkluderer frokost fra kl.08:00 til kl.10:00, lunsj kl.13:00-15:30 og middag kl.19:00-21:30, alt servert som buffet i hovedrestauranten.

Til lunsj og middag tilbys det mineralvann, øl og vin. Snacks er tilgjengelig kl.10:30-12:30, kl.16:00-18:30 og kl.22:00 til midnatt i snackbaren på Riu Rau. Barn kan få iskrem mellom kl.10:30 og kl.18:00.

Lokalproduserte alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer som kaffe, te, øl, dispenser brus, juice, sjokolade milkshake, rom, whisky, vodka, gin, Cointreau, vermouth (hvit, rød og tørr), baileys, kaffe med likør og vin (rød og hvit) serveres fra kl.10:00 til kl.24:00 i baren.

Gallamåltid på nyttårsaften er inkludert i prisen.

Sport og Fritid

Costa Blanca er et flott feriemål enten du er ute etter en pause i solen, eller en morsom og aktiv ferie. Costa Blanca har en vakker kystline med nydelige sandstrender, flott natur og vakre landsbyer. Du kan også ta deg en tur til en av de lokale vingårdene, spille golf, eller ta med barna til en av fornøyelsesparkene eller vannparkene.

Aqualandia og Mundomars fornøyelsespark ligger 250 meter unna hotellet. Benidorm er et godt valg for familier, par og små grupper som ønsker en ferie med mye action og fornøyelser.