Benidorm, Costa Blanca

Deloix Aqua Center Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2245 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Hotell Deloix åpnet sommeren 2005, og er uten tvil et av de mest innovative og best utstyrte hotellene i Benidorm. Det er ideelt plassert med et bredt spekter av fasiliteter, og gir deg det beste av to verdener – ro og stillhet, og aktiviteter, shopping og fornøyelsesteder kun 1,5 km unna i sentrum av Benidorm.

Hvor langt til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,7 km fra stranden, og du tar deg enkelt dit med buss.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger ca 60km fra Alicante flyplass, 143 fra Murcia flyplass og 152 km fra Valencia flyplass.

Overnatting
Hotellet Deloix består av 194 romslige rom, dekorert i en frisk stil. Dobbeltrom med en dobbel sovesofa, forandrer dem til tremannsrom og firemannsrom. Alle rommene er fullt utstyrt med bad, balkong, air-condition, oppvarming, satellitt-TV, internett, minibar og safe (ekstra kostnad). Hotellet har også to fremragende suiter.

Mat og drikke
I den fine restauranten, kan man nyte en god og variert buffet med et utvalg av nasjonale og internasjonale retter. Spesielle menyer kan forberedes dersom det har blitt forespurt i god tid. Vennligst merk: halvpensjons-gjester får lunsh i stedet for middag 1.juledag.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Mange bassenger: utendørs basseng, to innendørs oppvarmede basseng, en mini Aqua Park og barnebasseng. Aquasenter og treningsrom, inkludert spa - Senter for helse og skjønnhet. Lekeområde og lekeplass. Bassengbar, lobby bar, solarium-terrasse bar, og møterom med kapasitet fra 10 til 800 personer.

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.