Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Benidorm, Costa Blanca

Acuarium II Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 546 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Acuarium II Apartments er et leilighetshotell i sentrale Benidorm, bare 700 meter fra den kjente Levante-stranden. Dette hotellet passer deg som søker ett enklere, prisvennlig sted å bo og heller vil bruke penger på utflykter og restaurantbesøk.

Hotellet tilbyr leiligheter med balkong, en tennisbane og en solterrasse med utendørsbasseng, som har en grunnere del for barn. Du kan også spasere til Benidorms historiske bydeler på 20 minutter samt att den velkjente vannparken Aqualandia Water Park ligger bare 1.5 km borte.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 700 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 61 km fra Alicantes flyplass.

Overnatting
Leilighetene du bor i er av eklere standard, og de har alle balkonger og en kjøkkenkro med kjøleskap, kokeplater, vannkoker og brødrister. TV finnes og er tilgjengelig mot avgift. Laken byttes en gang i uken.

Mat og drikke
Hotellet tilbyr selhushold, så du kan enkelt lage mat i leiligheten. Takket være hotellets sentrale beliggenhet så finnes en mengde ulike restauranter i nærheten. Den Nærmeste matbutikken ligger bare 100 meter unna.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hoteller har en solterrasse med utendørsbasseng med ne grunnere del for barn. På terrassen finnes også solstoler mot en avgift. Du kan også spille tennis. I resepsjonen kan du leie bil eller sykkel. Det finnes også et stort antall butikker barer og aktiviteter i området.

Øvrige tjenester
- Internett
- Bagasjeoppbevaring
- Safe
- Utleie av bil og sykkel.

Lokal avgift for noen fasiliteter kan forekomme.