Albir, Costa Blanca

Albir Garden Aqua Park

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1471 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Albir Garden Aqua Park er et stort familiehotell med flere aktiviteter. I mai 2015 åpnet hotellet en helt ny vannpark på området. I vannparken finner du flere basseng og hele 16 vannrutsjebaner, hvor noen er tilpasset alle, mens andre er kun for våghalser. Hotellet har flere grøntområder og godt med sportsaktiviteter for hele familien. Du bor i leiligheter og kan velge å lage egne måltider eller forhåndsbestille måltider på hotellet.

Hotellet ligger innen gangavstand (500 meter) fra sentrum av den trivelige ferielandsbyen Albir, med flere restauranter og butikker. Om du er ute etter livligere natteliv finnes Benidorm ca 5 km unna.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1.3 km fra nærmeste strand. Steinstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 61 km fra Alicantes flyplass.

Overnatting
Flotte toromsleiligheter som består av ett soverom og kombinert soverom og kjøkkenkrok. I alle leiligheter finnes et klimaanlegg, balkong, enkeltsenger, sovesofa, TV, kjøleskap, enkel kjøkkenutrustning og bad med badekar og dusj.

Mat og drikke
På hotellet finnes bufférestaurant, bassengbar, bar og kafé. Når du bor med All Inclusive inngår alle måltider, drikke og snacks mellom klokken 08:00 og 00:00. Hovedmåltider serveres som buffé i hotellets restaurant.

I hotellets måltidsvalg inngår frokost og middag, mens drikke mellom måltidene koster ekstra.

OBS! Utenfor høysesongen (mellom 1. november - 30. april) inngår ikke drikke i All Inclusive.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har ett flott bassengområde med fire basseng, hvorav ett er ett barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassengområdet er omringet av grønne plener hvor barn kan leke eller spille sport. Hotellet tilbyr et mangfold av aktiviteter som tennis, basket, volleyball og ett moderne treningssenter. For barn finnes også lekeplass og barneklubb i hotellets regi (kun i sommersesongen).

I mai 2015 åpnet hotellets nybygde vannpark. Her finnes basseng og hele 16 vannrutsjebaner, alt fra små rutsjebaner for de mindre til større og raskere utforsringer for eldre.

Hotellet ligger 500 m fra sentrum av Albir med shopping og underholdning. Til den større kystlandsbyen Benidorm er det ca 5 km.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Tre etasjer (heis finnes i hovedbygningen)
- Parkering
- Internett (mot avgift)
- Vaskeri
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinformasjon

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.

Vis hotell og strender på kartet