Albir, Costa Blanca

Albir Garden Aqua Park

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1617 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Albir Garden Aqua Park er et stort familiehotell med flere aktiviteter. Her finnes også et større badeland på hotellområdet med flere basseng og 16 vannrutsjebaner. Hotellet har flere grøntområder og godt med sportsaktiviteter for hele familien. Du bor i leiligheter og kan velge å lage egne måltider eller forhåndsbestille måltider på hotellet.

Hotellet ligger innen gangavstand (500 meter) fra sentrum av den trivelige ferielandsbyen Albir, med flere restauranter og butikker. Om du er ute etter livligere natteliv finnes Benidorm ca. 5 km unna.

** Vennligst merk deg at vannparken er åpen under høysesongen mellom 01/04 – 31/10. **

** Vennligst merk deg at hotellet er under renovasjon, og dette vil ikke direkte forstyrre eller påvirke gjester men hotellets bar og resepsjon er stengt og vil bli påvirket i januar og februar 2019.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1.5 km fra nærmeste strand. Steinstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 62 km fra Alicantes flyplass.

Overnatting
Her finnes Standardrom som inkluderer klimaanlegg, privat bad, stue med sovesofa, kjøkken, TV, telefon og balkong eller terrasse.
Superior Rooms med lyse og luftige rom som har basseng er også tilgjengelige. Krybber kan også setter i rommet ved forespørsel.

Mat og drikke
På hotellet finnes bufférestaurant får du en rekke varierte Middelhavsretter., inkludert kjøtt of fisk så grilles dine favorittgrønnsaker også. Det finnes også en avslappet lounge med bar og kafè, og her får du en flott utsikt over hagen og bassenget, og en rekke forskjellig drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har ett flott bassengområde med fire basseng, hvorav ett er et barnebasseng, samt solsenger og parasoller. Bassengområdet er omringet av grønne plener hvor barn kan leke eller spille sport. Hotellet tilbyr et mangfold av aktiviteter som tennis, basket, volleyball og et moderne treningssenter. For barn finnes også lekeplass og barneklubb i hotellets regi (kun i sommersesongen).

Innen 2018 kommer flere aktiviteter som gullvasking og fossilhenting til å lanseres, så barn kan prøve seg som arkeologer. For barn mellom 7 – 14 år tilbys et kurs i bygging og programmering av Lego-roboter.

Hotellet ligger 500 m fra sentrum av Albir med shopping og underholdning. Til den større kystlandsbyen Benidorm er det ca 5 km.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Klimaanlegg
- Treningssenter
- Barneklubb
- Internett
- Spa
- Minibank
- Valutaveksling
- Bagasjeoppbevaring
- Lekeplass
- Vaskeri
- Safe

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.

Vis hotell og strender på kartet