Armacao De Pera, Costa de Algarve

Ukino Palmeiras Village formerly Be Live Family Palmeiras Village

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3072 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Be Live Palmeiras er et nyrenovert hotell på den vakre Algarve-kysten i Portugal. På hotellområdet finner du et pent bassengområde, omringet av en solterrasse med solstoler og parasoller. Inntil bassenget finnes en tennisbane og en lekeplass for barna. Fra hotellet har du kort vei ned til en nydelig sandstrand som ligger mellom vakre klipper, noe som er typisk for denne regionen. Når du bor all inclusive på Palmeiras har du tilgang til to restauranter som serveres god og variert mat. Her finnes også en rad med barer, hvorav en ligger rett ved bassenget og tilbyr snacks og mindre måltider.

Hvor langt til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 500 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 57 km fra Faro flyplass.

Overnatting

På Palmeiras bor du i romslige, pent innredde rom. Ettersom hotellet er nyrenovert er alt moderne. Du kan velge hvilken utsikt du vil ha fra balkongen. Alle rom har WiFi (mot avgift), badekar/dusj, luftkondisjon, telefon og balkong. Reiser hele familien sammen kan dere bestille familierom – som rommer to voksne og to barn.

Mat og drikke

Her finnes to buffèrestauranter som serverer både portugisiske og mer internasjonale retter. Du kan også spise snacks og mindre måltider i bassengbaren. Vil du utforske det lokale kjøkkenet utenfor hotellområdet – finnes restauranter og barer 400 meter borte.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På hotellet finnes to basseng og en stor hage hvor man kan sole seg, bade og slappe av. Aktiviteter og underholdning finnes tilgjengelig for hele familien. Barna kan leke i hotellets miniklubb og/eller på lekeplassen. Her finnes også et spillerom og minidisko. For de voksne som vil holde seg aktiv, finnes et treningsstudio på området. Hotellet arrangerer kveldsshow og livemusikk.

Øvrige tjenester

- 24-timers resepsjon - Valutaveksling - Barnestoler Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene. Hotellet er registrert i "Portugese Touristic Companies Registry" (RNET) med registreringsnummer: 18.6.1/7521.