Albufeira, Costa de Algarve

Adriana Beach Club

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2203 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
All inclusive-hotellet Adriana Beach Club ligger omgitt av grønne hager, 300 meter fra Falésia-stranden. Hotellet er perfekt for barnefamilier, ettersom det ligger nær stranden men også tilbyr to utendørsbasseng for voksne og to for barn. Hoteller har også sportsfasiliteter og et spa med massasje.
Hvor langt er det til nærmeste strand?
Stranden ligger 300 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 35 km fra Faro Internasjonale flyplass.

Overnatting
Alle rommene har klimaanlegg og møblert balkong eller terrasse. Noen rom har med panoramautsikt over Atlanterhavet. Rommene har lys innredning, og er utstyrt med satellitt-TV, kjøleskap og eget bad.

Mat og drikke
Hotellet serverer frokost hver dag. Det finnes også tre forskjellige restauranter på Adriana, som serverer internasjonale og portugisiske retter. De to barene har bord og stoler på solterrassen med utsikt over bassenget.

Aktiviteter, fasiliteter og sport
Hotellet tilbyr gode fastiliter for bading og soling med sine fire basseng (Hvorav to er tilpasset barn) og sin nærhet til stranden. Om du vil holde deg i aktivitet kan du bruke hotellets minigolfbane, tennisbane eller spille fotball eller sandvolleyball.

Hotellet har også badstue, boblebad og treningsstudio, og du kan leie sykkel. Det blir daglig arrangert et underholdningsprogram med blant annet livemusikk og ulike show, samt barneklubb.

Turistbyen Vilamoura ligger 3 km fra Adriana Beach Club Hotel. Du kan benytte deg av avgiftsfri transport til Albufeira som ligger 10 km unna. Faro lufthavn er en 45-minutters kjøretur fra hotellet.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Safe
- Klimaanlegg
- Barnepass
- Vaskeri
- Suvernirbutikk
- Sykkelutleie
- Frisør/velværesenter
- Minibank
- Flyplasstransport (mot avgift)
- Internett (mot avgift)
- Parkering (mot avgift)

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.