Sliema, Malta

Bayview Hotel & Apartments by ST Hotels

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 124 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor gjester på et enkelt men godt likt hotell med god beliggenhet i nærheten av Sliemas havn. Bayview ligger bare 15 minutters gange fra Sliemas sentrum der dere finner butikker, restauranter og barer. På hotellet finnes det en takterrasse med voksenbasseng som har en grundere del for barn. Hotellet har også et flertall restauranter i tillegg til kafé, bassengbar og loungebar. Et par kvelder i uken arrangerer hotellets personale underholdning som passer hele familien.

Valetta ligger bare 6 km unna, og lokalbussen kjører dit på en halvtime.

Hvor langt til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 1 km unna og er en steinstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 9,8 km unna Maltas flyplass.

Overnatting

Her bor dere i tvillingrom med luftkondisjonering, balkong/terrasse, telefon, satellitt-TV og bad med dusj. WiFi er tilgjengelig mot avgift.

Mat og drikke

Her finnes det et par ulike alternativer når det gjelder mat og drikke. Hotellet har to ulike a la carte-restauranter, en som serverer kinesisk og en som serverer indisk. Her finnes det også en bufférestaurant, en kafé som serverer kaker og is, en bassengbar og en loungebar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et utendørsbasseng på takterrassen som har en grundere del der bara kan bade. I tillegg finnes det også treningsrom, badstue og skjønnhetsbehandlinger (mot avgift).

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi (avgift)

  • Valutaveksling

  • Bagasjeforvaring

  • Vaskeservice

Lokal avgift tilkommer for enkelte av fasilitetene.