Mellieha, Malta

db Seabank Resort & Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 6476 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Seabank Resort & Spa er et populært og pent 4-stjerners hotell. Hotellet er egnet for hele familien og ligger like ved sandstranden Ghadira Bay. Bor du her har du hele seks restauranter å velge imellom. Seabank tilbyr aktiviteter som strandvolleyball, yoga og deilig massasje – samt et innbydende spa.

***Vennligst merk at bassenget på dette hotellet er stengd frem til 1. mars 2016***

Hvor langt til nærmeste strand
30 m til Ghadira Bay

Avstand fra nærmeste flyplass
25 km til Malta

Overnatting
Du kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom, dobbeltrom deluxe eller familierom.

Familierommet består av to soverom som adskilles av en skyvedør.

Alle rom har aircondition, vifte, balkong, tv, safe, kjøleskap, vannkoker, kaffe og te, tøfler og badekåper på deluxerommene, hårføner, badekar med dusj, og wc.

Mat og drikke
Maten på Seabank Hotel er veldig populær, Hotellet tilbyr flere restauranter, På hovedrestauranten The Coral Restaurant serveres frokost, lunsj og middag som buffè. Du kan også besøke L'Orient Asian Restaurant som tilbyr asiatiske retter, buffèrestauranten med jungeltema, som også har en lekeplass for barna, og den italisenske restauranten La Vista.

På Il Rodizio serveres brasilianske retter og her finnes blant annet kjøttretter med delvis buffè, go delvis bordservice. La Laguna tilbyr middelhavsretter og Tramun Tagjna Restaurant er en bistro som tilbyr à la Carte. Restauranternes åpningstider kan variere fra sesong.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Barneklubb med engelsktalende personale som arrangerer forskjellige aktiviteter for barna. Her står blant annet danseshow, disco, minigolf, fotball og vanndans på planen.

Seabank er opptatt av helse og velvære. Det arrangeres blant annet meditasjon, yoga og avslapningsøvelser (mot betaling). Ved det oppvarmede innendørsbassenget er det badstue, dampbadstue og boblebad som fritt kan benyttes.

Hotellet arrangerer sportsaktiviteter flere kvelder i uken.

Øvrige tjenester
- Gratis WiFi i lobby og rom
- Trimrom
- Spa (mot betaling)
- Massasje (mot betaling)
- Aerobic
- Yoga (mot betaling)
- Parkering
- Vaskeriservice

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet