Bugibba, Malta

Sunny Coast Resort Club

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1241 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Sunny Coast Resort Club ligger i Qawra, en del av populære St Pauls Bay med et stort utvalg restauranter, butikker og underholdning. Hotellet har et fint bassengområde og en privat strand med klipper hvor du kan nyte solen eller ta del i ulike vannsporter. Hotellets spa har to oppvarmede basseng, boblebad, badstue og spabehandlinger. Her kan du bo i romslige leiligheter med mulighet til å lage din egen mat.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Her bader du fra klipper. Hotellets private badested ligger 150 meter fra hotellet.

Avstand til flyplassen

Hotellet ligger 20 kilometer fra Maltas flyplass.

Overnatting

Romslige to- eller treromsleiligheter med balkong. Alle leilghetene har luftkondisjonering, TV, telefon, hårføner og bad med badekar/dusj. Hver leilighet har en fullt utrustet kjøkkenkrok.

Mat og drikke

Hotellet har tre restauranter som serverer både tradisjonelle retter fra Malta samt middelhavsinspirerte retter. Bassenget har også egen bar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellområdet har et stort basseng med solstoler. For deg som ønsker å trene finnes det et lite treningssenter og mulighet til å spille squash. I hotellets spa har du mulighet til å slappe av. Her har du to oppvarmede innendørsbasseng, boblebad, og behandlinger (mot avgift).

Ved hotellets private badested kan gjester ta del i ulike vannsporter, snorkling og dykking. Hotellet ligger 250 meter fra sentrum hvor det finnes mye å se og gjøre.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Heis

  • Internett

  • Minibank

  • Vaskeri

  • Bagasjeforvaring

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.