Chloraka, Paphos

St. George Hotel & Spa Resort- Adults Only 16+

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2818 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

St. George Hotel & Spa Resort er et elegant og vakkert hotell som ligger på stranden i Chlorakas. Her finner du et flott utvalg av restauranter, stilige værelser og restauranter. Dette hotellet er perfekt for par og familier som ser etter et komfortabelt sted å bo på Kypros.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Dette hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Dette hotellet ligger 22 km fra Paphos Airport.

Overnatting

Dette hotellet tilbyr en rekke rom og suiter som passer enhver smak. Alle værelser har klimaanlegg og har et moderne bad med hårføner, mini-kjøleskap, fasiliteter til å lage te og kaffe, telefon, TV, safe, balkong eller terrasse med gratis internett.

Her finnes også sammenhengende rom for større reisefølger og suiter for litt ekstra luksus.

Mat og drikke

Gjester har mulighet til å spise på hotellets fire restauranter. Hovedrestauranten, Kionos, serverer en rekke middelhavsretter og internasjonale retter som buffet. I tillegg finnes en grillrestaurant, kypriotisk restaurant og italiensk restaurant. Gjester med All Inclusive får tilgang til grillrestauranten en gang under oppholdet, men må reservere bord først. Her finnes også flere barer.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes et vakkert utendørsområde med et laguneformet svømmebasseng, separat barnebasseng og snack bar med et separat basseng til barn og en romslig solterrasse med solsenger og parasoller som ligger klart til bruk. Gjester som vil slappe av kan bruke hotellets spa, jacuzzi, sauna og skjønnhetssalong. Sportsentusiaster kan bruke treningssenteret, tennisbaner, bordtennis eller volleyball. Det er også et underholdningsprogram.

Øvrige tjenester

  • Klimaanlegg

  • Underholdning

  • Treningssenter

  • Barneklubb

  • Internett

  • Spa

  • Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.