Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Chloraka, Paphos

Azia Resort and Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1856 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Azia Resort and Spa ligger i tropiske hager, bare et kort stykke fra stranden. Her tilbys havutsikt, et utendørsbasseng og et avslappende spa. Dette femstjernershotellet er et perfekt valg for deg som virkelig vil slappe av på Kypros.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet har utsikt over havet, som ligger bare 180 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 24 km unna Paphos Airport.

Overnatting
Dette hotellet tilbyr en rekke rom og suiter som passer par og familier. Alle rommene har en TV, safe, minibar, hårføner, badekåper, tøfler, klimaanlegg og balkong eller terrasse.

Mat og drikke
Her kan du spise på hotellets flotte bufférestaurant til frokost, lunsj og middag. Alternativt så finnes det en à la Carte-restaurant, en snack bar og en rekke barer du kan oppdage.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Dette hotellet har et utendørsbasseng med en egen avdeling for barn, samt et basseng bare for voksne. Her finnes en rekke solsenger og parasoller så du kan slappe av i solen, eller bruke hotellets treningssenter. Barn kan delta i barneklubben eller tenåringsklubben, og det finnes også en arkade, filmklubb og minidisko. Trådløst internett er tilgjengelig på hele området. Du kan også besøke Asphodel Spa med privat tyrkisk bad og en rekke andre fasiliteter mot lokal avgift.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Underholdning
- Treningssenter
- Barneklubb
- Internett
- Spa
- Døgnåpen resepsjon
- Sykkelutleie
- Valutaveksling
- Room Service
- Safe
- Vaskeri
- Lekeplass
- Frisør

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.