Paphos, Paphos

Avanti Holiday Village

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3149 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Avanti Holiday Village har en vakker beliggenhet, et kort stykke fra stranden i Paphos. Her har du bare noen minutters spasertur til sentrum hvor du finner et stort tilbud av barer, restauranter og butikker. Måltider kan du enkelt lage selv i leiligheten eller spise i hotellets restaurant. I den store hotellgården finner du et lagunelignende ferskbasseng med vannfall og separat barnebasseng. En mengde ulike aktiviteter finnes for både store og små.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 300 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 16 km fra Pahos flyplass.

Overnatting

Hotellet tilbyr 244 toromsleiligheter som har møblert balkong eller terrasse. Samtlige har også klimaanlegg, TV, telefon og internett. Disse har også en kjøkkenkro med kokeplater, kjøleskap, vannkoker, brødrister og enklere kjøkkenutrustning.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant hvor frokost og lunsj serveres. Du kan velge mellom å sitte innendørs eller på terrassen inntil bassenget. Det finnes også en bar som serverer snacks, lettere retter og kjølig drikke. Det finnes en mengde matsteder i området.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et stort grøntområde med et stor laguneformet ferskvannsbasseng. Her finnes også vannfall, lazy river og et separat basseng. Det finnes også parasoll og solsenger rundt omkring på terrassen. Du kan også spille vannpolo, prøve deg på bueskyting eller ta timer i dykking. Videre finnes også et treningsstimer, aerobicsrom samt et spillerom med bordtennis. Du kan også besøke hotellets spa for en rekke fasiliteter og behandlinger. For barn finnes en lekeplass og barneklubb (for barn mellom 4 - 12 år).

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Klimaanlegg

  • Valutaveksling

  • Frisørsalong

  • Internett

  • Vaskeri

  • Bagasjeoppbevaring

  • Safe

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.