Paphos, Paphos

Anemi Hotel & Suites

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 374 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Anemi Hotel Apartments er et trivelig leilighetshotell som ligger sentralt i Pafos med bare ti minutters spasertur til havnen og ennå kortere til stranden. Her har du også nærhet til restauranter barer og shopping. Vil du gjøre en dagsutflykt til noen av byene i nærheten så går det lokale busser bare 150 meter fra hotellet.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 300 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 16 km fra Pafos flyplass.

Overnatting

Du bor i lyse rom med ett rom, som er ca 30 kvm og rommer opptil tre personer. Du kan også få leiligheter med to rom på ca 45 kvm, og disse rommer maks 4 personer. Alle leiligheter har en kjøkkenkrok med brødrister, ovn, vannkoker og kaffetrakter samt en mikrobølgeovn. Telefon, TV, klimaanlegg og balkong finnes også.

Du kan også oppgradere til et superiorrom med ett eller to rom. Disse har høyere standard, og i tilegg til standard fasiliteter finnes også hårføner og badekåper. Rommene stelles 6 dager i uken.

Mat og drikke

Frokost, lunsj og middag serveres i bufféform og tilbyr ett stort utvalg av lokale og internasjonale retter. Du kan også finne snacks og drikke i hotellets bar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har også et basseng og separat barnebasseng. Disse er omringet av en solterrasse med solsenger og en bassengbar. Her finnes et spillerom, bordtennis, biljard og et treningssenter. Hotellet ordner ulike temakvelder med for eksempel karaoke og tradisjonell folkedans.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Parkering

  • Vaskeri

  • Room Service

  • Internett

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.