Paphos, Paphos

Almyra

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 467 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Almyra er et stilig og moteriktig hotell som fortsatt holder en avslappet stemning. Dette femstjernershotellet er perfekt for familier og par. Gamlebyen i Paphos ligger bare 3 km unna med lokale attraksjoner, og stranden på hotellet er en perfekt plass å tilbringe ferien.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 17 km fra Paphos Airport.

Overnatting

Alle rom har moderne innredning med preg av Middelhavet og designermøbler, koselig interiør og flotte fasiliteter. Det finnes også et privat bad, minibar og fasiliteter til å lage te og kaffe. For litt ekstra luksus kan du oppgradere Premium Sea View Aethon Room, eller for større familier finnes Interconnecting Rooms.

Mat og drikke

Det finnes et nummer av restauranter av barer på Almyra, alle har en variert blanding av lokale og internasjonale retter og vin. Her finnes en tradisjonell restaurant, Ouzeri, like ved havet og her serveres greske delikatesser, samt en snackbar ved bassenget. Det finnes også en internasjonal buffetrestaurant, Mosaic, og en snack bar med helsekost, Eauzone. For drikke kan du dra til bassengbaren eller loungebaren.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Almyra kan skryte av fem herlige ferskvannsbasseng, inkludert et barnebasseng, innendørsbasseng og et basseng kun til voksne. Alle svømmebasseng ligger i romslige solterrasser med solsenger og parasoller. Det finnes også et spa med offentlig sauna, dampbad og en rekke behandlinger. For aktive gjester finnes et treningssenter, yoga på takterrassen og en tennisbane. For barn finnes en rekke aktiviteter, som barneklubber med forskjellige aldersgrupper, lekeplass, separate basseng til barn og en meny tilpasset barn.

Øvrige tjenester

  • Treningssenter

  • Barneklubb

  • Internett

  • Spa

  • Resepsjon

  • Sauna

  • Lekeplass

  • Room Service

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.