Protaras, Larnaca

Crystal Springs Beach Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2507 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Crystal Springs Beach Hotell ligger vakkert til utenfor det populære feriestedet, Protaras, på Kypros. Det er bare 2 km til Protaras, 5 km til Paralimni og 10 km til Agia Napa. Crystal Spring er et ypperlig familiehotell som tilbyr en rekke fasiliteter og aktiviteter for de minste.

Hvor langt til nærmeste strand

100 m

Avstand fra nærmeste flyplass

50 km fra LCA og 195 fra 195 km PFO.

Overnatting

Her bor du i enten tvillingrom, executive suite, superior rom eller familierom.

Alle rom har luftkondisjonering, minibar, safe, Wi-Fi, telefon, hårføner og satellitt-tv.

Bor du i, executive suite eller superior rom, har du i tillegg privat balkong, romservice på ettermiddagen, badekåper, vin og frukt ved ankomst.

Mat og drikke

Hovedrestauranten serverer en stor bufféfrokost – engelsk og kontinental. Til lunsj og middag tilbys en variert á la carte-meny. Hotellrestauranten arrangerer temakvelder.

Barnemeny og barnestoler tilgjengelig.

Her er to bassengbarer som serverer forfriskninger og småretter.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et stort utendørsbasseng omringet av en solterrasse – her finnes rikelig med solsenger. Muligheter for å spille tennis, strandvolleyball, bordtennis, snorkling og dykking.

For barna finnes barnebasseng, lekeplass, barneklubb som arrangerer blant annet vannleker, bordspill og tegning, aktiviteter for tenåringer, mini-disco 6 ganger i uken og fornøyelsessenter.

For voksne finnes et helse – og velværesenter med treningsrom, dampbadstue og sauna. Skjønnhetssalong med frisør, voksing og manikyr, så vel som massasje.

Øvrige tjenester

  • Heis

  • Luftkondisjonering

  • WiFi

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.