Protaras, Larnaca

Capo Bay Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2397 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

På Capo Bay bor du elegant og moderne med en perfekt beliggenhet rett ved en fin sandstrand. Her finnes et stort og herlig bassengområde og fasiliteter som spa og innendørsbasseng. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt mot havet. Her er også barer, restauranter og shopping rett rundt hjørnet fra hotellet.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 60 km fra Larnacas flyplass.

Overnatting

Her bor dere i pent innredde rom med baderom med dusj/badekar, balkong, airconditioning, satellitt-tv, telefon, wifi, hårføner, minibar, safe, samt mulighet for å lage te og kaffe.

Mat og drikke

Capo Bay har fire fine restauranter. Inne på Elea serveres frokost og middag. Her kan man velge om man vil spise innendørs eller ute på den romslige terrassen med vakker utsikt mot Fig Tree Bay. På restauranten Mama’s kan man spise internasjonale retter til lunsj og spennende lokale retter til middag. På à la carte restauranten Koi serveres en miks av asiatiske retter og middelhavsretter. Hoteller har også en italiensk restaurant som serverer italiensk mat. Her er både bassengbar og hotellbar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hoteller har et stort bassengområde med to basseng og et barnebasseng. Dessuten finnes et oppvarmet innendørsbasseng. Her kan du nytte av hotellets treningssenter, samt spa og velværesenter. Det finnes også muligheter for å prøve vannsport. I tillegg har hotellet tennis, bordtennis - og biljardfasiliteter.

Øvrige tjenester

  • 24 timers-resepsjon

  • Valutaveksling

  • Frisørsalong

  • Lekeplass

  • Butikker

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.