Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Protaras, Larnaca

Antigoni Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1052 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Antigoni Hotel er et prisvennlig hotell som ligger bare noen minutters spasertur fra stranden. Hotellet ligger i sentrale Protaras, og her finner du et stort tilbud av aktiviteter og underholdning for hele familien.

På hotellet finnes en bufférestaurant som tilbyr en meny tilpasset barn, et solrikt bassengområde og et barnebasseng. Du kan også spille tennis, trene på treningssenteret eller slappe av i hotellets badstue.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 500 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 61 km fra Larnacas flyplass.

Overnatting
Du bor i rom med TV, telefon, internett, hårføner, minikjøleskap/minibar, te og kaffefasiliteter og møblert balkong med utsikt mot gaten eller hotellets hage. Rommene stelles syv dager i uken.

Mat og drikke
Hotellet har en bufférestaurant hvor frokost, lunsj og middag serveres hver dag. En buffé som er spesielt tilpasset barn finnes også for de yngre gjestene.

Her finner du også to barer, hvorav en er en bassengbar hvor du kan nyte lettere snacks, is og kjølig drikke. Takket være den sentrale beliggenheten finnes et flertall matsteder i området.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et utendørsbasseng og et separat barnebasseng omringet av en solterrasse med parasoll og solsenger. Her finnes også et treningssenter, tennisbaner, biljard, bordtennis, darts og en badstue. I spillerommet kan du også spille blant annet TV-spill.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Utleie av bil og sykkel
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Valutaveksling
- Barnevakt
- Vaskeri og renseri
- Klimaanlegg
- Safe
- Room Service

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.