Protaras, Larnaca

Alva Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 627 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

På leilighetshotellet Alva Apartments bor du midt i sentrale Protaras, og her finner du et stort tilbud av butikker, barer og restauranter. Dessuten har du også bare en kort spasertur til stranden. Hotellets à la carte restaurant serverer både lokale og internasjonale retter, samt en barnemeny som finnes for de yngste. På det solfyllte bassengområdet finnes to utendørsbasseng, hvorav den ene er et barnebasseng, og en bassengbar hvor du kan kjøle deg ned med kald drikke. De voksne kan spille tennis og nyte en massasje, mens barn har et lekerom og et aktivitetsrom.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger bare 200 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 62 km fra Larnacas flyplass.

Overnatting

Du kan velge mellom å bo i leiligheter (28 kvm store), superiorleiligheter (36 kvm) eller toromsleiligheter (36 kvm). Samtlige har tv, hårføner, klimaanlegg (mot avgift) og balkong. Alle har også en kjøkkenkro med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister og enklere kjøkkenutrustning.

Ettersom hotellet ligger i nærheten av Puerto Ricos sentrum og uteliv, så kan det i høysesongen forekomme en del støy utenfor hotellet, og dette kan for noen gjeste oppfattes som forstyrrende.

Mat og drikke

Hotellet har en à la carte-restaurant hvor frokost, lunsj og middag serveres. Rettene er både lokale og internasjonale samt at en barnemeny finnes for de yngste gjestene. Det finnes også en bassengbar hvor lettere retter, snacks og drikke serveres.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Det finnes også en solterrasse med et utendørsbasseng og et barnebasseng. Rundt omkring på terrassen finnes også parasoller og solsenger. Du kan også spille tennis og biljard eller nyte en massasje. For barn finnes også et lekerom og ett aktivitetsrom.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Klimaanlegg

  • Frisørsalong

  • Internett

  • Parkering

  • Bilutleie

  • Valutautveksling

  • Vaskeri og renseri

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.