Ayia Napa, Larnaca

Senator Hotel Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 753 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Senator Hotel Apartments har en praktisk beliggenhet i Ayia Napas sentrum. Her har man basseng og solterrasse, jacuzzi og restaurant med to barer. Senators leilighetshotell er populær både blant gjester som vil ha en rolig avslappet ferie og de som vil ta del i den mer sosiale siden av Ayia Napa. Bare et par minutter gange unna ligger det store torget i Aiya Napa hvor man finner mange barer, restauranter og shopping.

Hvor langt til nærmeste strand

Stranden ligger 850m unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

Larnaca flyplass ligger 52 km unna.

Overnatting

Du kan velge mellom å bo i romslige leiligheter med ett eller to rom. Ettromsleilighetene passer opptil tre personer og har en åpen planløsning, mens toromsleilighetene har ett soverom og et hverdagsrom med plass til fire gjester. Samtlige har telefon, balkong og kjøkkenkro. Klimaanlegg finnes mot avgift.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant og to barer, hvorav en er ved bassenget. Om kveldene arrangeres tradisjonelle kypriotiske grillkvelder.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det tre basseng, som er omringet av solterrasser med parasoller og solsenger. Det finnes også en badstue, en jacuzzi samt du kan spille bordtennis.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Klimaanlegg

  • Valutaveksling

  • Internett

  • Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.