Ayia Napa, Larnaca

Panthea Holiday Village

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 379 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Her bor dere på et hotell som ikke bare ligger innen gangavstand fra stranden, men som også tilbyr sin egen vannpark. Inne på Panthea Tourist Village kan du bruke vannrutsjebanene, slappe av i hotellets ”lazy river” eller prøve bølgebassenget.

Her finnes også mulighet til å spille tennis, basket eller delta i aktivitetene som hotellets personal tilbyr. Hotellet har to restauranter, hvorav en er utendørs, og en bassengbar som serverer alt fra kaffe til eksotiske cocktails.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger bare 350 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 51 km fra Larnacas flyplass og 171 km fra Paphos flyplass.

Overnatting
Her kan du velge mellom å bo i leiligheter med ett eller to rom, samt superiorrom som er en toromsleilighet med høyere standard.

Alle leiligheter har kjøkkenkrok, minikjøleskap, radio, telefon, klimaanlegg, safe, bad/dusj og balkong eller veranda. I leilighetene med to rom vil du ha et separat soverom og i superiorrommene får du mikrobølgeovn, kaffetrakter og TV.

Mat og drikke
Her finner du to restauranter, en som er innendørs og en som er utendørs. Begge restaurantene serverer lokale retter variert med internasjonal mat og met et bredt utvalg av vin.

Hotellet har også en bassengbar som serverer cocktails, kaffe og annen drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Utendørsbassenget har en flott utsikt mot havet, og de flotte dekorative fontene i hotellet basseng. Her kan du tilbringe late dager i hotellets vannpark, hvor du finner sju ulike vannrutsjebaner, et bølgebasseng og en lazy river. Hotellet har et grunnere basseng for yngre barn slik at hele familien kan kose seg i vannparken. Om du vil ha variasjon fra vannpark og basseng kan du alltid spille tennis eller volleyball, samt slappe av i hotellets jacuzzi eller badstue. Du kan også få massasje.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internetthjørne (mot avgift)
- Supermarked
- Valutautveksling
- Bagasjeoppbevaring
- Vaskeri
- Bilutleie

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.

Vis hotell og strender på kartet