Ayia Napa, Larnaca

Green Bungalows Hotel Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 544 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Green Bungalows Hotel Apartments ligger sentralt til og er et utmerket utgangspunkt om dere ønsker å bo nære Aiya Napas barer og nattklubber, og derfor anbefales dette hotellet til unge voksne som ser etter fest og liv. Hotellet har også en mindre kjøkkenkro så du kan lage mat selv.

Hvor langt til nærmeste strand

Nærmeste strand finner dere 900 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

Green Bungalows Hotel Apartments ligger 58 km fra Larnacas flyplass og 172 km fra paphos flyplass

Overnatting

Her kan du velg emellom Studios (rommer tre gjester), One Bedroom Apartments (rommer fire) og Two Bedroom Apartments (rommer seks). Uansett hvilket rom du måtte trenge så finnes vil det inneholde et privat bad, kjøkkenkro og lounge, sammen med en privat balkong. Klimaanlegg og safe kan også leies mot avgift.

Mat og drikke

Dette hotellet har selvhushold, og det finnes et minimarked like ved. Det finnes også en restaurant på hotellområdet som serverer en rekke måltider. Du har også et stort utvalg av restauranter og ulike serveringsteder like i nærheten.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes et bassengområde med et stort basseng og en jacuzzi. Det finnes også et mindre basseng til barn, sesongavhengig underholdning og trådløst internett mot lokal avgift.

Øvrige tjenester

  • Resepsjon

  • Internet mot avgift

  • Vaskeri

  • Matbutikk

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.