Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Baska Voda, Split-Dalmatia

Hotel Horizont

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 248 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Om du leter etter et avslappende sted å dra på ferie, så passer Hotel Horizont perfekt til deg. Her har du et kort stykke å gå til strand og sentrale Baska Voda. Hotellet har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant, hvorav den sistnevnte ligger like ved havet. Du kan også spille tennis, trene på treningssenteret eller bruke hotellets badstue eller ulike behandlinger på hotellets store spa.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger bare 100 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 91 km fra Splits flyplass.

Overnatting
Du bor i dobbeltrom (ca 24 kvm store) som alle har klimaanlegg, TV, minibar, hårføner, badekåper og balkong. Strykejern og strykebrett finnes ved forespørsel. Visse av rommene har havutsikt.

Mat og drikke
Hoteller har en bufférestaurant hvor du for eksempel kan velge blant en mengde varme og kalde retter til frokost. En à la carte-restaurant finnes også ved haver og har arrangerer livemusikk alle kvelder i uken (åpen mellom juni og september). Hoteller har også en bar der du kan bestille lettere retter, snacks og kjølende drinker.

Vennligst observer at et mer formelt antrekk kreves i restaurantene, og man bes om å bruke langbukse.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en terrasse med parasoll, solsenger, jacuzzi og et utendørsbasseng. Du kan også trene på hotellets velutrustede treningssenter samt spille biljard og tennis. Hotellet har også ett stort spaanlegg, Sauna World, hvor du finner flere innendørsbasseng, jacuzzi og ulike behandlinger. Spaet er åpent alle dager, utenom mandag.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Utleie av sykkel og bil
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Valutaveksling
- Vaskeri
- Klimaanlegg
- Safe
- Room Service (07:00 – 21:00)

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.

Tilsvarende hoteller