Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Korcula, Island of Korcula

Marko Polo

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 631 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Marko Polo ligger i en høyde, like ved stranden på den vakre øyen Korčula. Her kan du nyte av loakel delikatesser i hotellets restaurant eller nyte ett glass vin i bassengbaren.

På solterrassen finnes et utendørsbasseng, et barnebasseng, og et herlig boblebasseng. Nede ved stranden kan du også teste ut segling og vindsurfing. Kveldsunderholdning tilbys dessuten to ganger i uken på terrassen.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger like ved stranden (småsteinsstrand).

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 138 km fra Dubrovniks flyplass.

***Siden dette hotellet ligger på en øy, må du ta ferje for å komme deg hit. Velger du å bestille transfer på eBeach.no så kjører transferen deg hele veien fra flyplass til hotell.

Overnatting
Du kan her velge mellom dobbeltrom, superiorrom eller suiter. Samtlige har klimaanlegg, telefon, TV, internett, hårføner og minibar.

Mat og drikke
Hotellets restaurant serverer en mengde ulike sorter lokale retter med kjøtt og fisk, og vegetariske alternativ. Ulike temakvelder ordnes også. Du kan bestille snacks og kjølig drikke i lobby og bassengbaren.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et utendørsbasseng, et separat barnebasseng og et boblebad på terrassen. Det finnes også et oppvarmet innendørsbasseng med ferskvann (stengt i juli og august). Du kan spilletennis, minigolf og bordtennis.

Nede ved stranden kan du teste ut segling, kano og vindsurfing. Kveldsunderholdning i form av live musikk tilbys to ganger i uken på hotellets terrasse.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Sykkelutleie
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinformasjon
- Valutautveksling
- Frisør
- Vaskeri
- Safe
- Room Service

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.