Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Puerto De La Cruz, Tenerife

GF Noelia

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 421 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

GF Noelia ligger bare 500m fra sentrum og alle butikkene og underholdning, og bare 300m til stranden. Hotellet passer perfekt for både strandferien og forretningsreisen.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Playa Jardin er bare 300m unna. Her finner du en rekke aktiviteter, så badeferien blir full av variasjon.

Avstand til flyplass

Flyplassen er 11km fra hotellet

Overnatting

Rommene er innredet i varme farger og har balkong, air condition, sovesofa (for den tredje og fjerde personen, ved forespørsel), bad med badekar, hårføner, fullt utstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap, telefon, TV mot betaling og safe som kan leies. Rengjøring skjer 6 ganger i uken, og sengetøy byttes en gang i uken, håndklær byttes ved forespørsel. Det er sengeplass til 3 voksne, 3 voksne og 1 barn eller 2 voksne og 2 barn.

Mat og drikke

Restauranten serverer alle måltider som buffé. I tillegg er det også en kafeteria med bar, piano bar og en internettkafè.

Sport og fritid

Hotellet har et spillerom, biljard og avslappningsområde, ballrom, og et stort oppvarmet basseng på taket, med solsenger og parasoller.

Fasiliteter og tjenester

Hele bygningen har air condition, døgnåpen resepsjon med informasjon om aktiviteter på hotellet og området rundt, valutaveksling, bilutleie og billettbestilling til forestillinger. I tillegg er det også et TV rom, vaskeritjeneste mot betaling, møterom for konferanser, liten matbutikk med lokale og internasjonale aviser, suvenirer og gaver.