Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Puerto De La Cruz, Tenerife

Bahia Principe Sunlight San Felipe

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2052 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Et fantastisk familiehotell som ligger rett ved stranden, på Sunlight Bahia Principe San Felipe får du nok av fasiliteter for alle. Her kan du slappe av på hotellets spa, tilgang til et utendørsbasseng og en rekke serveringsteder. Her finnes en miniklubb for dem mellom 4 – 12 år og flere aktiviteter for hele familien.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Dette hotellet ligger 50m fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 27km fra Tenerife North Airport og 87km fra Tenerife South Airport.

Overnatting

På Sunlight Bahia Principe tilbys Standard Rooms og Junior Suites. Ale rom har komfortabel og elegant innredning. Hvert av rommene har et privat bad, TV, hårføner og telefon. En safe, minibar og trådløst internett er tilgjengelig mot lokal avgift. Juniorsuitene har en stue og en balkong eller terrasse.

Mat og drikke

Her finnes en rekke internasjonal mat som er servert som buffet på hotellets hovedrestaurant. Her finner du også to à la carte-restauranter med italiensk mat og middelhavsmat. Du kan også få herlige retter på Pool Restaurant, og gjester kan få forfriskende drikke i hotellets bassengbar.

Hotellets à la Carte-restauranter samt hovedrestauranten krever en formell dresskode.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her bor du midt i herlige hageanlegg som omringer et utendørsbasseng. Barn vil like hotellets miniklubb (mellom 4 – 12 år) og det finnes også aktiviteter som tennis og darts. Et spa tilbyr gjester alle typer behandlinger og spafasiliteter, samt trådløst internett tilbys i hotellets lobby.

Øvrige tjenester

  • Klimaanlegg

  • Underholdning

  • Barneklubb

  • Internett

  • Spa

  • Døgnåpen resepsjon

  • Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.