Los Cristianos, Tenerife

Ohasis Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 154 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette leilighetskomplekset ligger i det nydelige feriestedet. Det består av 89 leiligheter fordelt over to etasjer. Lenker til det offentlige transportnettverket ligger bare 900 meter unna, og kan enkelt nås til fots. Hotellet passer like bra for familier som for par.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Den nærmeste stranden ligger 1 km fra hotellet.

Avstand fra flyplass

Den nærmeste flyplassen ligger ca 15 km unna.

Overnatting

Alle de smakfulle leilighetene kommer med kombinert stue og soverom, et separat soverom, eget bad med badekar, og et hjemmekoselig lite kjøkken med kjøleskap. Videre har leilighetene satellitt-TV, direkte telefon og safe til leie. Alle leilighetene har også en flott terrasse.

Mat og Drikke

På området er det en koselig bar og en elegant restaurant. Om morgenen serveres frokost. Lunsj og middag serveres fra en à la carte meny. Gjestene kan bestille opphold med halvpensjon eller helpensjon. Like ved hotellet (ca 300 meter unna) ligger utallige restauranter.

Sport og Fritid

I det velholdte utendørsområdet ligger et svømmebasseng, et barnebasseng, solsenger og parasoller. Hotellgjestene kan også spille biljard eller leie sykler. Barna kan bruke hotellets lekeplass. Den nærmeste golfbanen ligger kun 2 km unna.