Los Cristianos, Tenerife

HG Cristian Sur

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 681 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette trivelig leilighetshotellet ligger sentralt i feriebyen Los Cristianos, som er en roligere ferieby. For å komme inn til sentrum og strand, går du bare et kort stykke gjennom gamlebyen, noe som tar ca. 15 minutter.

I Los Cristianos finnes flere flotte sandstrender, koselige restauranter, barer og underholdning. Hotellet ligger i grønne omgivelser og har to bassengområder.

**Vennligst merk deg at nærområdet og området rundt hotellet har store nivåforskjeller og meget ujevnt terreng, derfor egner det seg ikke

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Stranden ligger 750m fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 16km fra Tenerife South Airport og 78km fra Tenerife North Airport.

Overnatting

Her bor du i lyst innredede leiligheter med ett eller to soverom. Alle har komfortabel innredning med kjøkken, spisebord, stue med sovesofa, privat bad, TV, telefon og balkong eller terrasse.

Mat og drikke

På hotellområdet finnes kafe og bar. Restaurant finnes på nabohotellet Tenerife Sur. Vennligst merk deg at forhåndsbestilte måltider kan serveres på nabohotellet. Det finnes en matbutikk på hotellområdet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På Cristian Sur finnes to bassengområder, barnebasseng og solsenger. Ett av bassengene er oppvarmet under vinterhalvåret, og gjester kan benytte seg av gratis trådløst internett.

**Når resepsjonen er stengt kan så kan gjester bruke resepsjonens tjenester på Tenerife Sur Apartments (like over gaten).**

Øvrige tjenester

  • Internett

  • Vaskeri

  • Tre etasjer (ingen heis)

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.