Los Cristianos, Tenerife

Checkin Bungalows Atlantida

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1730 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor dere 500 meter fra Los Cristianos strand og 700 meter fra sentrum hvor du finner barer og restauranter. Nærmeste holdeplass for bussforbindelser ligger 500 meter fra hotellet.

Hotellet byr på tre basseng, hvorav to er oppvarmet under vintersesongen. Ett av bassengene har en grunnere del for barn. For de yngre gjestene finnes det også en lekeplass og en internasjonal engelskspråklig barneklubb. Andre aktiviteter på hotellet inkluderer squash, tennis, minigolf og basket. Hotellet har en restaurant og en bar.

**Vennligst merk deg at et depositum på 100 euros kreves ved innsjekking.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger 500 meter fra Los Cristianos.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 16 km fra Tenerifes sørlige flyplass og 80 km fra Tenerifes nordlige flyplass.

Overnatting

Her kan du velge mellom å bo i toromsleiligheter (one bedroom apartment) med ett soverom og ett hverdagsrom eller treromsleilighet (two bedroom apartment) med to soverom og ett hverdagsrom.

Alle leiligheter har en kjøkkenkro med kokeplater, kjøleskap og mikrobølgeovn. I kjøkkenkroen finnes også en enkel kjøkkenutrustning.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant og en bar. Ved forespørsel kan det tilrettelegges for spesielle matbehov. Vennligst kontakt vårt kundeserviceteam om du har spørsmål om dette.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har tre basseng, hvorav to varmes opp om vinteren. Ett av bassengene har et integrert barnebasseng, som er grunnere. På hotellet kan du også spille squash, tennis, minigolf, basket og biljard. Nede ved stranden finnes mulighet til å teste ulik vannsport.

For barn finnes en lekeplass.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett (mot avgift 6 euro per døgn, ved forhåndsbestilling)

  • Vareautomat (snacks og drikke)

  • Bilutleie

  • Valutaveksling

  • Bagasjeoppbevaring

  • Vaskeri

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.