Los Cristianos, Tenerife

Castle Harbour Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 932 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Dette hotellet ligger i koselige Los Cristianos, og Castle Harbour Apartments er et budsjettvennlig valg for deg som vil ha en avslappet atmosfære, med underholdning og restauranter innen rekkevidde.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1 km fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Her bor du 15km fra Tenerife South Airport og 78km fra Tenerife North Airport.

Overnatting
Hvert av rommene har tradisjonell innredning og inkluderer bad, et lite kjøkken med grunnleggende utstyr, spisestue, satellitt-TV, takvifte, strykejern og strykebrett med møblert balkong eller terrasse.
Studios (passer to voksne, eller to voksne med ett barn) har to enkeltsenger og en sovesofa. One Bedroom Apartments (passer opptil fire gjester) tilbyr separate soverom med to enkeltsenger og en større sovesofa i hotellets lounge. Barnesenger kan leies.

Mat og drikke
Hovedrestauranten serverer internasjonale retter hver kveld, mens bassengbaren El Paso er åpen mellom 09:00 – 23:00 og tilbyr en rekke drikke og lettere mat.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellets utendørskompleks har et romslig svømmebasseng med et avgrenset område for barn. Her er du omringet av en solterrasse med solsenger og parasoller. I tillegg får du trådløst internett, safe en liten bowling green, samt andre aktiviteter og underholdning. Det er også en rekke butikker, restauranter og barer innen gangavstand.

Øvrige tjenester
- Internett
- Døgnåpen resepsjon
- Safe
- Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.