Los Cristianos, Tenerife

Spring Arona Gran & Spa - Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 4247 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Det elegante voksenhotellet Spring Arona Gran & Spa ligger nær stranden og er bare 500m unna sentrum av Los Cristianos. Hotellet har vakker utsikt over den gamle fiskehavnen og området rundt, og i tillegg til dette er det en golfbane bare 4km unna.


Avstand til flyplass
Hotellet ligger 16km fra flyplassen Reina Sofia og 85km fra flyplassen nord på Tenerife.

Overnatting
Rommene har air condition, minibar, telefon, TV og safe. Badene er også fullt utstyrt med badekåpe, hårføner, radio og musikk TV. Vaskeri-tjeneste er også tilgjengelig.

Mat og drikke
Frokost og middag servers som buffé i restauranten Las Vistas. Lunsj serveres à la carte i grillrestauranten La Palapa, der du kan nyte maten med en vakker utsikt mot havet. I en av hotellets 3 barer kan du også nyte noe godt å drikke.

Sport og fritid
Det er hele 3 basseng på hotellområdet. Bassengområdet er omringet av tropiske hager, der det er gratis solsenger du kan bruke og parasoller og håndklær er også tilgjengelig. Hotellet har også sauna, treningsstudio og 3 squash baner. I tillegg er det også et variert underholdningsprogram på dagtid og kveldstid, med profesjonell underholdning og hotellets orkester. Hver kveld er det også spillkveld, og du kan spille bordtennis eller øve på dansetrinnene i hotellets diskotek.

Vis hotell og strender på kartet