Los Cristianos, Tenerife

Aguamar Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2521 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Aguamar er et populært leilighetshotell med bra beliggenhet i Los Cristianos. Hotellet er familievennlig og har dessuten et flott bassengområde hvor det finnes lekeplass og minigolf. Her kan du sole deg og slappe av på stranden, som ligger bare et kvarters spasertur unna. Du bor sentralt i Los Cristianos, en litt roligere ferieby med en flott strandpromenade og koselige restauranter og butikker.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger 900 m fra stranden. Det finnes to strender i Los Cristianos, begge har finkornet sand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger ca. 15 km fra Tenerifes sørlige flyplass.

Overnatting

Her bor du i romslige leiligheter med mulighet for å lage egne måltider. I alle leiligheter finnes balkong/terrasse, TV, telefon, bad med badekar/dusj og en kjøkkenkro med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, kaffebrygger og enklere kjøkkenutrustning.

Romtypene inkluderer ettromsleiligheter på ca. 35 kvm, og toromsleiligheter på ca. 50 kvm. Alle rommene vaskes 5 ganger i uken.

Mat og drikke

På hotellområdet finnes en restaurant, bar og bassengbar. Frokostbuffè eller halvpensjon finnes å velge som tillegg.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Aguamar har et oppvarmet basseng som har et avdelt område til barn. Her finnes også lekeplass, minigolf, bordtennis og biljard.

Hotellet ligger bar 400 m fra Los Cristianos sentrum hvor du finner restauranter og annen underholdning. Du kan også spaserer eller ta lokalbussen til den livlige byen Playa de las Americas (ca. 2 km) med ett stort underholdningstilbud.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Valutaveksling

  • Bagasjeoppbevaring

  • Lekeplass

  • Trådløst internett (mot avgift)

  • Vaskeri

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.