Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Golf Del Sur, Tenerife

Muthu Royal Park Albatros

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1228 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Dette familievennlige hotellet tilbyr romslige leiligheter med balkong eller terrasse, hvor du enkelt lager dine egne måltider. Her bor du omringet av en flott hage, og omringet av klipper. Hotellet har et flott bassengområde med et oppvarmet laguneformet basseng og bassengbar. For barna finnes en morsom lekeplass og en barneklubb.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 1 km unna. Sort lavasstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 9 km fra Tenerifes sørlige flyplass, og 71 km fra Tenerifes sørlige flyplass.

Overnatting
De alle rommene og leilighetene har bad med hårføner, og et kombinert soverom/stue. Her finner du en dobbeltseng, telefon, satellitt-TV, kjøkkenhjørne, ovn ett lite kjøleskap, strykejern og strykebrett, mikrobølgeovn, mulighet til å koke te og kaffe, safe og balkong eller terrasse. I leilighetene finnes det også ett separat soverom.

Mat og drikke
I nærheten finner du et shoppingsenter med flere restauranter, kafeer, barer og butikker. Du kan også legge tilmåltider som serverer frokost, lunsj og middag på nabohotellet Gran Muthu Golf Plaza.

Hotellet har også en lobbybar og en bassengbar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På hotellområdet finnes ett oppvarmet basseng, jacuzzi og bassengbar. Du finner også en snackbar ved bassenget, parasoller og solstoler. Ytterligere fritidsaktiviteter inkluderer bordtennis, boule og biljard. For barn finnes et eget basseng og barneklubb. Internett finnes i alle fellesarealer.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Klimaanlegg
- Bilutleie

Lokal avgift for noen fasiliteter kan forekomme.