Golf Del Sur, Tenerife

Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1745 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette er ett stort og populært familiehotell nær Golf del Surs mange golfbaner. Her bor dere i moderne leiligheter og med tilgang til to store basseng og et barnebasseng. I hotellets spa finner du også et innendørsbasseng og andre spafasiliteter.

Her finnes noe å gjøre for hele familien: Barna Kan delta i hotellets barneklubb, bruke lekeplassen eller lekerommet. Her finnes også mulighet til å spille squash, bordtennis og biljard. For voksne finnes et diskotek.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 2,5 km unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

Tenerifes sørlige flyplass ligger bare 7 km unna.

Overnatting

Her kan du velge å bo i leiligheter med opptil tre rom. Alle leiligheter har klimaanlegg, takvifte, balkong eller terrasse, TV, Room Service og safe. I rommet finnes også en kjøkkenkro med komfyr, kjøkkenutrustning, kjøleskap med en liten fryser, brødrister og kaffetrakter.

Mat og drikke

Her finnes en bufférestaurant hvor det serveres frokost, lunsj og middag. Hotellet har også to barer. Vennligst merk deg at en mer formell kleskode kreves i restauranten, og strandklær aksepteres ikke.

All Inclusive tilbys ved dette hotellet. Servringstidene er som følger:

Frokost fra 08:00 - 10:30

Lunsj fra 13:00 - 15:00

Middag fra 19:00 - 21:30

Snacks ved bassenget fra 16:00 - 17:00. Her inluderes te, kaffe, og lettere retter. Lokal drikke med og uten alkohol serveres i restauranten under lunsj og middag, mellom 11:30 - 18:30 i bassengbaren og i pianobaren mellom 19:00 - 22:45.

Vennligst merk deg at om du velger All Inclusive så vil dette begynne kl. 14:00 på ankomstdagen. Åpningstider og utvalg på barer og restauranter kan endres.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har tre basseng hvorav ett har barnebasseng. Det finnes også mulighet til å bruke hotellets treningssenter og spa, samt spille squash, bordtennis eller biljard.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett (mot avgift)

  • Supermarked

  • Vaskeri

  • Parkering

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.