Costa Del Silencio, Tenerife

Annapurna Hotel Tenerife

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2995 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Her bor du ved stranden i Costa del Silencia. Leilighetene har tilgang til en stort saltvannsbasseng, samt et barnebasseng. Du har også mulighet til å spille bordtennis. Om kveldene stelles det i stand underholdning av hotellets personale.

**Hotellet vil spørre om kortdetaljer ved ankomst aom en forsikring mot skade på leiligheten.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Den sørlige flyplassen på Tenerife ligger 13 km fra hotellet og 76 km fra Tenerifes nordlige flyplass.

Overnatting
Her kan du velge mellom leiligheter med ett, to eller tre rom med balkong som har utsikt mot hotellhagen, bassenget eller havet.

Her finner du også TV, telefon og internett (mot avgift). DU finner også en kjøkkenkro utrustet med enkelt utstyr og kjøleskap.

Mat og drikke
Restauranten tilbyr en flott utsikt over bassenger og havet. Frokost, lunsj og middag vil bli servert som buffé. Her kan du velge All Inclusive, og noen ganger i uken arrangerer temakvelder. Hotellet har også en bassengbar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Her finnes et stort saltvannsbasseng, og et barnebasseng. Aktiviteter man kan delta i er blant annet vannpolo, aerobics, boule og bordtennis. For barn finnes også en lekeplass og en barneklubb som arrangerer aktiviteter.

**Hotellet har heiser/ramper i alle områder av hotellet, men vennligst merk deg at disse ikke egner seg for rullestolbrukere med manuell rullestol som reiser alene.**

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Utleie av bil og sykkel
- Vekkingstjeneste
- Safe
- Vareautomat (drikke)

Lokal avgift for noen fasiliteter kan forekomme.

Vis hotell og strender på kartet