Costa Adeje, Tenerife

Hotel GF Gran Costa Adeje

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 8319 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette imponerende hotellet i Costa Adeje har strålende utsikt over den prestisjetunge Playa Del Duque stranden. Området rundt er perfekt dersom du vil ha en avslappende ferie, med et rolig uteliv og et herlig utvalg av butikker og restauranter. I nærheten av hotellet ligger den populære golfbanen i Adeje – perfekt for golfentusiaster.

Dette elegante hotellet er omgitt av landsbygd og har fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Det er det perfekte valget for de som leter etter en avslappende ferie med vakre strender og massevis av ting å se og gjøre. Utvalget av aktiviteter og utformingen av hotellet gjør det til et godt valg for par, familier og vennegjenger.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

500 m unna hotellet finner du nærmeste strand.

Avstand fra flyplass

Reina Sophia Airport ligger 34 km fra hotellet.

Overnatting

Dobbeltrom har soveplasser til 3 personer. Disse rommene er utstyrte med air-condition og er innredet i varme farger. Alle har en dobbeltseng eller enkeltsenger, en sovesofa, satellitt-TV, telefon, eget bad med hårføner, egen balkong eller terrasse med enestående utsikt, og safe og mini-bar mot ekstra kostnad. Sammenhengende rom er tilgjengelige ved forespørsel.

Seniorsuitene har de samme fasilitetene som dobbeltrommene, men har i tillegg et massasjebadekar på badet og en separat stue med en TV og balkong. Hvis du bor i en av suitene kan du også spise i hotellets eksklusive restaurant La Laja.

Mat og drikke

Matglade vil elske utvalget av restauranter og barer på Costa Adeje Gran Hotel. Bufférestauranten La Finca har store og luftige rom med naturlig lys og en nydelig utsikt over bassenget. Her serveres varierte og appetittvekkende bufféer, og du vil finne et åpent kjøkken og tema-menyer. Menn bes om å ta på seg langbukse om kveldene.

À la carte restauranten La Laja har en aura av eksklusivitet men er likevel ikke for formell. Dette er et herlig sted å nyte middelhavsmat og den praktfulle utsikten.

Den kanariske restauranten Tasca El Puente har en virkelig autentisk stemning og et deilig utvalg av tapas. Dette er det beste spisestedet for å få en ekte smak av Tenerife.

Hvis du har valgt halvpensjon, kan du nyte frokost og middag i La Finca. Til lunsj kan du spise ved bassenget på spansk Tasca El Puente eller i bassengbaren. Gjester på halvpensjon får også rabatt på La Laja.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her kan du gjøre alt eller absolutt ingenting - det er helt opp til deg! Det som er sikkert og visst er at du ikke kommer til å gå tom for ting å gjøre på Costa Adeje Gran Hotel. På hotellområdet finner du to svømmebasseng (ett er oppvarmet om vinteren) med romslige solterrasser og solsenger. På taket er enda et svømmebasseng med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Andre fritidsfasiliteter inkluderer tennisbane, squashbane, treningssenter, spa, to badstuer, tyrkisk bad, jacuzzi, og mini-klubb og mini-disco for barna.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • Vaskervalutaveksling

  • Internett

  • Leserom

  • Bridgerom

  • TV-stue.