Puerto Del Carmen, Lanzarote

BelleVue Aquarius

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1927 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor dere bare 100 meter fra havnen i Puerto del Carmen. Nærmeste strand finner dere bare 600 meter unna. BelleVue Aquarius tilbyr et utendørsbasseng med en grundere seksjon for barn og en romslig solterrasse med utsikt utover omgivelsene. Her bor dere i leiligheter med kjøkkenkrok og balkong eller terrasse. Her finnes det også en restaurant som serverer buffé og to barer med uteterrasse . Gjestene bor her også nært et stort utvalg lokale barer og restauranter.

Hvor langt til nærmeste strand?

Nærmeste strand er Chica Beach som ligger 600 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 10,9 km fra Lanzarotes flyplass.

Overnatting

Her bor dere i ettromsleilgheter med satellitt-tv, baderom og hårføner. Alle leiligheter har kjøkkenkrok med mikrobølgeovn , kjøleskap og kaffekoker.

Mat og drikke

På hotellområdet finner dere Mirador Restaurant som serverer måltider som buffé. Her finnes også to barer med terrasser som passer perfekt for kveldsdrinken. Dere kan også velge å lage egen mat eller spasere inn til sentrum og utforske de lokale restaurantene.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det basseng med et avgrenset område for barn. På hotellet kan dere i tillegg spille bordtennis, biljard og dart. Hotellet ligger også i nærheten av det lokale utelivet.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • Wifi (avgift)

  • Internetthjørne(avgift)

  • Valutaveksling

  • Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for en del av fasilitetene.