Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Costa Teguise, Lanzarote

H10 Suites Lanzarote Gardens

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2926 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
På H10 Suitene i Lanzarote Gardens finner du et av de mest familievennlige hotellene på øyen, og det ligger også midt i området Costa Teguise. Gjester kan slappe av på solterrassen ved svømmebassenget eller barnebassenget og det finnes også et flott underholdningsprogram som passer alle aldre. Du finner også den berømte Playa de las Cucharas-stranden bare et kort stykke unna.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger 200 m fra standen.

Avstand fra nærmeste flyplass
Dette hotellet ligger 16 km fra Lanzarote flyplass.

Overnatting
Dette hotellet tilbyr 241 Suites og Bungalows. Hvert av værelsene har TV, safe, klimaanlegg, trådløst internett, vannkoker, kaffemaskin og hårføner.
Family Suites kan romme opptil tre voksne og ett barn. Disse har privat bad, separat soverom, stue, kjøkken og en balkong eller terrasse med hageutsikt.
Daisy Family Apartments er ideelt for større familier med opptil to voksne, fire barn og en krybbe. Alternativ kan du velge Two Bedroom Family Suites, som tilrettelegger for fire voksne og to barn eller to voksne og fire barn med to separate soverom og en separat lounge med sovesofa.

Bungalows ligger i hotellets hage og har to etasjer. Her kan to voksne, tre barn og en krybbe få plass, og du får en separat lounge, fullt utrustet kjøkken to terrasser.

Mat og drikke
Hotellets Famara Restaurant tilbyr en variert buffet med varme og kalde retter og show cooking. Det finnes også en bassengbar for drikke og snacks, og Rio Bar er åpen for drikke om aftenen.
All Inclusive porgrammet er som følger (endringer kan forekomme):

Frokost: 07:15 – 10:30
Lunsj: 12:30 -15:30
Middag: 18:00 – 21:00 (vinter) og 18:30-21:30 (sommer)
Lokal drikke, cocktails og noen internasjonal drikke er inkludert.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har to svømmebasseng og et barnebasseng, samt et morsom piratskip med fem rutsjebaner, to lekeplasser og en solterrasse. Det finnes også en multi-sportsbane, tennisbane og gratis trådløst internett over hele hotellet. På Despacio Beauty Centre får du avslappende massasje og en rekke behandlinger og fasiliteter.
På Daisy Club finner de små underholdning i form av hotellets Babyclub (6 måneder – 3 år), miniclub (4 – 8 år), Juniorclub (9-12 år) og Teenclub (aldrene 13+, kun tilgjengelig under skoleferier). Programmet kan endres og avhenger av sesong.

Øvrige tjenester
- Klimaanlegg
- Underholdning
- Barneklubb
- Internett
- Kjøkkenfasiliteter

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.