Costa Teguise, Lanzarote

Barcelo Lanzarote Playa

Les mer om hotellet

Oversikt

Barcelo Lanzarote Playa er et familieorientert All Inclusive-hotell i utkanten av turiststedet Costa Teguise. Her finnes det treutendørsbasseng, hvorav ett av dem er oppvarmet, og to barnebasseng. På dette hotellet blir det aldri kjedelig da gjestene enkelt veksler mellom avslapping og aktiviteter som tennis, minigolf og squash. For barn finnes det en internasjonal engelskspråklig barneklubb og en lekeplass. En gang iblant arrangerer hotellets animasjonsteam kveldsunderholdning for små og store. Hotellet har både en bufférestaurant og en à la carte-restaurant. I All Inclusive-pakken inngår buffémåltider, snacks og drikke Hotellet ligger 2 km fra Costa Teguise sentrum.

Costa Teguise er et fint feriested på Lanzarote der dere finner flere fine strender og en lang strandpromenade med mange restauranter og butikker. For barnefamilier anbefales Costa Tequise Aquapark - et badeland med et stort utvalg vannsklier. Feriestedet har også en 18-hulls golfbane for den som er interessert i det.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger 50 meter fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 13 km fra Lanzarotes flyplass.

Overnatting

Her bor dere i familierom eller tvillingrom med luftkondisjonering, satellitt-TV, hårføner, bad og balkong. Familierommene består av ett soverom og to ekstrasenger i hverdagsrommet.

Mat og drikke

Her finnes det en bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Når dere bestiller All Inclusive inngår måltidene som buffé i tillegg til snacks og drikke.

**Om du har bestillt et hotellopphold på nyttårsaften, tilbys det en galamiddag.**

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Dette hotellet har tre utendørsbasseng, hvorav ett er oppvarmet og bare for voksne, og to barnebasseng. På hotellområdet kan gjester egne seg til aktiviteter som tennis, minigolf, squash, et lite treningssenter og minifotball. For barna finnes det en internasjonal engelskspråklig barneklubb som arrangerer tilpassede aktiviteter.

Øvrige tjenester

  • 24-timer resepsjon

  • Internett (avgift)

  • Vaskeri

  • Valutaveksling

Lokal avgift kan tillkomme for enkelte fasiliteter.